Retourneren en ruilen

Bij Oud-Hollands Snoepwinkel is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt dit kunt u terug lezen in onze algemene voorwaarden onder artikel 8). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@oudhollandssnoep.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@oudhollandssnoepwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U  kunt hiervoor contact opnemen met info@oudhollandssnoepwinkel.nl. Wel draag u zelf de kosten voor terugzending van het product. Echter mag u non-food producten ruilen binnen 14 dagen, mits onbeschadigd en ongeopend.

Levensmiddelen kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden. Levensmiddelen vallen buiten het herroepingsrecht omdat deze bederfelijk zijn. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u  te wijzigen.

Klik op onderstaande link voor het herroepingsrecht formulier.

nl_nl_1_Herroepings recht oud-hollandssnoepwinkel 2020.pdf

 

© 2017 - 2022 Oud-Hollands Snoepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel