I.v.m. het corona virus hebben onze leveranciers beperkte openingstijden. Hierdoor kan het zijn dat uw bestelling pas de volgende dag wordt verzonden.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op (werk)dagen (zondag tot donderdag) vóór 23:59  worden gedaan, proberen wij de volgende werkdag (maandag tot vrijdag) te verzenden. Houdt u er rekening mee dat op feestdagen de bestelling pas na de feestdagen wordt verwerkt en verzonden, dit geld ook voor vakantieperiode en stakingen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten tot 23 kilo binnen nederland bedragen:

€ 6,50 voor bestellingen onder de € 44,95,- 
Gratis voor bestellingen vanaf € 44,95,-

Tarieven (duur levering) buiten Nederland:

Belgie (2 tot 5 werkdagen) € 9,90 (tot 20 kilo)
Duitsland (5 tot 7 werkdagen) € 10,95 ( tot 20 kilo)
Frankrijk (6 tot 8 werkdagen) vanaf € 14,95
Spanje (7 tot 9 werkdagen) vanaf € 17,95

Bestellingen kunt u ook afhalen. Dit zal geschieden na afspraak op ons vestigingsadres. 

Levering verloopt via de pakkketbezorging van PostNL

Over het algemeen zal de aflevering door PostNL in Nederland de eerstvolgende werkdag (dinsdag tot zaterdag) tussen 9:00 en 21:00 plaatsvinden na het verzenden van uw pakket. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 Oud-Hollands Snoepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel