Betalingen

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Dit geld niet alleen voor verzending maar ook voor het afhalen van de producten.

Lukt het u niet om b.v. met Ideal te betalen, check dan even of u uw webbrowser een update nodig heeft. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Momenteel bieden we voorlopig de volgende betaalmogelijkheiden aan:

- Ideal

- Creditcard 

- PayPal (hiervoor worden wel kosten gerekend dit zal € 1,10 (euro) bedragen per betaling)

- Betaling bij afhalen (gelieve contant en gepast betalen, pinnen (met een minimum van 5 euro) is ook een mogelijkheid) tot maximaal  € 25,00. Boven € 25,00 gelieve een andere betalingsoptie te kiezen. Boven dit bedrag wordt de bestelling niet in behandeling genomen indien u kiest voor deze optie. Indien u uw bestelling na 14 dagen niet komt afhalen zijn wij genoodzaakt om u een factuur te sturen met administratie kosten van € 5,95 daarnaast wordt u op een zwarte lijst gezet, u kunt dan ook niet meer bestellen bij Oud- Hollands Snoepwinkel.

SofortBanking / DIRECTebanking (hiervoor worden wel kosten gerekend dit zal 0,9 % bedragen per transactie)

- Bancontact (hiervoor worden wel kosten gerekend dit zal 1,5 % bedragen per transactie)

- Vooraf ovemaken (na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen)

- Klarna (hiervoor worden wel kosten gerekend, dit zal € 1,49 (euro) bedragen per transactie) (minimum orderbedrag € 10,00).

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ) , Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij de volgende betalingsopties. De betaling wordt gedaan aan Klarna:

  • Factuur: de betalingstermijn is [14] dagen vanaf verzending van de goederen / het ticket / of, in het geval van andere diensten, het verlenen van de service. De volledige factuurvoorwaarden voor de landen waar deze betaalmethode beschikbaar is, vindt u hier: Duitsland , Finland , Nederland , Oostenrijk.

Het gebruik van de factuur met betalingsmethoden, vereist een positieve kredietcontrole. In dit verband geven we uw gegevens door aan Klarna voor adres- en kredietcontroles in het kader van de aankoopinitiatie en afwikkeling van het koopcontract. Begrijp alsjeblieft dat we je alleen die betaalmethoden kunnen bieden die zijn toegestaan ​​op basis van de resultaten van de kredietcontrole. Meer informatie en de gebruiksvoorwaarden van Klarna zijn hier te vinden . Algemene informatie over Klarna krijg je hier . Uw persoonlijke gegevens worden door Klarna behandeld in overeenstemming met het toepasselijke privacybeleid en zoals beschreven in de privacyverklaring van Klarna  .

Indien een klant een offerte ontvangen heeft dient de klant de betaling middels overmaken binnen 7 dagen aan ons over te maken. Zodra de betaling is ontvangen zal de ondernemer de producten die in de offerte vermeld staan en zijn besteld u toesturen.

De consument heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens zo snel mogelijk aan de ondernemer te melden.

In geval van wanbetaling van de consument heeft de ondernemer behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

© 2017 - 2022 Oud-Hollands Snoepwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel